lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lauantai aamu...

Mun aamu alkaa bloginurkassa teekupposen ja GG:n kuvaston kanssa. Kiireettömät aamut on niin niitä parhaita, saa pyhittää kaiken ajan itselleen    Eipä tässä muutenkaan ole sen kummosempia suunnitelmia. Viikonlopuksi luvatiin huippukelejä. Miestiskelin, että jos saisi hankittia grillin ja laittaa se sitten tulille. Täällä olis Botniahallilla messutkin, sekamessut kaikkea mahdollista on ängetty mukaan :) tuskinpa sinne mennään... niihin on joutunut pettymään liian useasti!


Mitenkäs muiden viikonloppusuunnitelmat? Pihatöitäkin oli mukava tehdä tälläsillä ilmoilla.
Haravoitavaa olis ainakin meidän etu-ja takapihalla.

Mukavaa lauantaita, palaillaan pian!

22 kommenttia:

  1. Kiireettömät aamut on ihania. Samanlaisesta tähtikupista join minäkin aamuteeni. <3 Klapisavotta jatkuu, kun on taas poutaa. Haravoitavaakin riittäis, jos ny ees kukkapenkit sais siistittyä... Ihanaa viikonlopun jatkoa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä yritetty laittaa pihaa kuntoon.. pikkasen haravoitu ja kerätty roskia. Onneks on niin pikkunen etu- ja takapiha pläntti kun rivarissa asuu, niin ei kauheesti tarvinut huhkia :D
      Sielläkin tähtifaniutta ;)

      Poista
  2. Oikein ihanaa lauantai aamua sinne <3

    VastaaPoista
  3. Meillä saa vielä kävellä kumpparit jalassa pihalla, vettä on ihan kamalasti ja luntakin vielä takapihalla ihan kiitettävästi. Meillä remppa jatkuu ja illalla jännitetään Tiikereiden ja Hurrikaanin lentispeiä telkusta. Hauskaa viikonloppua sinullekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sielläkin alkaa olemaan lumet jo pikku hiljaa sulanut! saa alkaa laittaa pikkuhiljaa pihaaa kevät kuntoon ja kohti kesää, jeih :)

      Poista
  4. Ihanalta kuulostaa kiireetön aamu!
    Mun viikonloppu on kovin työntäyteinen...täällä kotosalla. Mulla on pieni lomapätkä ennen vappua ja aattelin laitella paikat kuntoon ja tehdä kaikki rästihommat niin sit saa vaan tehdä jotain kivaa!

    Kivaa viikonloppua!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa lompätkää. Mä kans odottelen kovasti mun pidennettyä vappulomaa :D suunniteltiin, että lähettäis jossakin käymään katsotaan...

      Poista
  5. Leppoisaa lauantaita!
    Minä löhöilen anopin sohvalla seikkaillen blogistaniassa :)
    Ei tarvii potea huonoa omaatuntoa kun täällä on niin kökkökeli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no mäkin hieman toivoin, että tänään olis ollu kökkö sää, ettei olis tarvinnut mennö pihaa haravoimaan... mutta nyt se on onneks alta pois :)

      Poista
  6. Kivalta kuulostaa ja kiireettömältä...
    On ihanaa olla vain ja nauttia,
    minäkin nautin lenkkeilystä ja
    illalla saunomisesta:)
    Oikein leppoisaa Lauantaita kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lenkkeily ja saunominen on kyllä viikonlopun parasta antia <3 Leppoisaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  7. Meillä ei ole vielä haravointi ja grilli-kelejä :(. Lunta on vielä tontilla sen verran, ettei sinne pääse vielä kurkistelemaan kukkapenkkejä. Saunassa käydessä huomasin ikkunasta kurkistellessa ilokseni, että kasvilavat eivät enää ole lumen alla ja omenapuun kukissakin on silmuja heräilemässä :) Tämä päivä on vierähtänyt sateiden vuoksi sisäpuuhissa: sain ommeltua virkkaamalla tehdyihin koreihin sisävuoret "sisukset".Kummi-tyttö, 31 v, tulee ensi viikolla käymään ja toivoi jotain tällaista itselleen ja hänen toive toteutuu♥ Ompelu on kivaa puuhaa, mutta ottaa niin kovasti hartioihin...
    Ps. Mistä saa GG-kuvastoja? Haaveilen niistä pinkeistä pilkullisista kupeista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä kummi-tyttö ilahtuu sun yllätyksestä :) Ehkä sieltäkin on jo lumet sulaneet. Viimeaikaiset sateet on kyllä täältä hävittäneet loputikin lumet! GG:n kuvaston sain yhden tilaukseni yhteydessä. Netistä kans on sama kuvasto selattavissa muistaakseni. Toki tuo kuvasto on jo itsessään niin kaunis, että ei ihan sama asia sitä netistä katsella :)

      Poista
  8. Ihanaa viikonloppua sinulle Jansku! <3 Nauti kiireettömyydestä ja rentoudu pihatöissä! :)
    Kelpaisi tännekin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautin, nautin! ja pihatyöt tehty ainakin näin alkuun :)

      Poista
  9. Täydellinen aamu sinulla! Rauhaliset hetket ovat pop <3
    Kiva viikonloppu on ollu kiitos, tänän kävin moikkaamassa mummuani ja huomenna tapaamme ystäviämme ja serkkuni. Sukulaispainoitteinen viikonloppu siis. :)
    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukulaispainotteiset viikonloput on myös mukavia :) meillä oli viime viikonloppu vastaava. Vanhemmille tuli sisar ja mumma ja saatiin mennä valmiseen ruokapöytään <3 Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  10. Don't buy E-Cig yet before studying the blog to comprehend more and discover how it'll advantаge your life.



    Feel fгee to viѕit my ωеbpage;
    green smoke coupon code

    VastaaPoista