sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Muutama otos...

Onko se tämä alkava syksy vai mikä, ,kun olo on niin väsynyt? Tosin töissäkin on muutosten ajat menossa ja ensi viikko meneekin tiistaista perjantaihin koulutuksen muodossa. Viikko koulutusta, viikko töitä ja sitten vihdoin... VIIKKO LOMAA!! :) yhdet häät silloin juhlittavana ja lisänä sitten toivottavasti pientä kotimaan matkailua. 

Mun postailut on viime aikoinakin jääneet niin nolosti vähiin. Meillä on kamera edelleenkin huollossa. Se itseasiassa jo tuli kertaalleen takaisin. Muuten oli ihan ok, mutta tarkennus ei toiminut ja yksi nappi oli irti pohjastaan. Kävi oikeen ruotsissa asti ja tuli kehnompana takaisin. Taitaa mennä pian järkkärin ostoksi tämä touhu. 

Me ollaan avokin ja koirien kera mökkeilty koko viikonloppu. Kyllä se tekikin taas vaihteeksi gutaa. Niin sikeesti saa nukuttua meri ilmastossa ja koiratkin nautiskeli vapaudesta. Käytiin me sitten lauantaina tankkailemassa Amarillossa ja kävin istuskelemassa kampaajan tuolissa. Oli tarkoitus vaan tasata hiuksia, mutta se touhu menikin sit lopulta värjäilyksi. Olis hermostuttanut, jos ei olis saanut laitettua koko päätä kerralla kuntoon.

Mä valtasin meidän tietsikkahuoneen, kun avokki roudasi sen kamat pois toimistolle..pientä esimakua alla. Sain Gigantista jonkun ärsyttävän kehnon kameran tilalle, kuvat ei siis mitään parasta mahdollista laatua.





Hemnesin työpöytä ja tuoli
käytiin hakemassa
Ikeasta...



Siivoilin tuossa toissa päivänä kesäkukkia pois ja laitoin jo krysanteemeja tilalle. Muutama uusi ulkolyhtykin tuli hankittua.

Pimenevinä iltoina on ihana poltella tuikkuja ja lämmitellä filtin alla. Muutamia
syysvaloja on myös tullut jo laiteltua iltojen iloksi.

Mukavaa sunnuntaita

15 kommenttia:

  1. Mukavaa touhua, ihanaa kun on loma tiedossa!
    Lämmintä, syksyistä viikonalkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanaa, että on lomaa vielä jäänyt lusittavaksi! luulen, että tulee tarpeeseen tuon koulutuksen jälkeen... hermolomalla :D

      Poista
  2. Ihanaa, että on lomaa pian tiedossa! :) Kaunis työpiste sinulla, siinä onkin kiva bloggailla. Toivottavasti kamerakin pian palautuu entistä ehompana!

    Mukavaa syyskuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa itseasiassa tulee harvoin bloggailtua, rappusten alus toimii enemmänkin bloginurkkauksena :) tuolla ei kyllä itseasiassa todellisuudessa tällä hetkellä kovin funktiota ole. Joskus sitten toivottavasti lastenhuoneena <3

      Poista
  3. Ihana oma piste :-) näyttää mukavalle :-)

    Onko tuo kasvi hopealanka tms? Ostin kolmisen viikkoa sitten sellaisen, ja nyt hiukan kuivunut, ajattelin et pitäisikö siirtää ulos :-) ihastuin sen erikoisuuteen kovasti :-) postausta ollut tekemässä siitä ja ajattelin jos joku osaa vinkkiä antaa :-)

    MUkavaa syyskuun alkua♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      En kyllä yhtään tiedä tuon kasvin nimeä... olisikohan hopealanka? Itse asiassa tuota en ole muistanut katsella ikuisuuksiin, hyvin se on pärjännyt ilman vettäkin. Taitanee olla enemmänkin "kuivakukkana" tällä hetkellä. Kasassa kuitenkin pysyy ;)

      t. todellinen hortonomi

      Poista
  4. Oletko itse tehnyt tuon tyótuoli páállisen? En ole ainakaan meidán Ikeassa náhnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tehnyt. Löytyy kyllä Ikean valikoimista. Alla linkki :)

      www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70233242/

      Poista
  5. Kyllä vastaava väsymys on tuttua. Loma ja matkailu piristää, josta itselläni on nyt kokemus tältä viikonlopulta: sain lomailla viikonloppuna rannikolla ja pääsin kivoihin kauppoihin ostamaan kotiin kivoja pikkujuttuja ja nyt tuleva viikko on lomaa. Kivaa lomaa sinullekkin:) Toivottavasti saat pian kameran käyttöösi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kuulostaa mukavalle, ihanaa loppu lomaa sinullekkin :)

      jospa nämä lomapätkät taas auttaa jatkamaan kohti syksyä energisempana!

      Poista
  6. Itse tulen luultavasti olemaan TODELLA tressaantunut/väsynyt, jos kun ikinä saan pitää kesäloman - tai lomaa yli päätään. Ei ole lomia ollut vuosiin! :) Mutta syksy se varsin väsyttää, täällä on ainakin tällä hetkellä niiiiin ankea ilma, jotta viltin alle ja sohvalle..Hyvää alkavaa viikkoa väsymyksestä huolimatta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä :( no toivottavasti pian koittaa lomat sinullekkin. Jos ei kunnon lomapätkiä niin toivottavasti saat edes viikonloppuisin levähtää. Joskus pienetkin vapaat voivat tuntua pitkiltä, kun keksii niille mukavaa ja rentouttavaa tekemistä ;)

      Tsemppi hali <3

      Poista
  7. Moikka! kiva kuulla susta pitkästä aikaa! :) Minä vielä täälä vanhalla nimellä kommentoin, mutta uudet tuulet puhaltaa :)
    Tein kokonaan uuden blogin joten tervetuloa seuraamaan sinne taas tapahtumia:)

    Allmytruecolors@blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      kiva kun joku jaksaa käydä lukemassa, vaikka tuleekin taukoja välillä :)

      Käyn kurkkimassa heti uutukaistasi, kiva kun kävin moikkaamassa <3

      Poista
  8. Jotain syysväsymystä pukkaa täälläkin.. Kai siinä hetki menee ku tottuu kesälomien jälkeen normiarkeen. Ihanan näköinen työpiste! Lisäkuvia odotellessa :)

    VastaaPoista